tisdag 14 september 2010

En tävling månne?

Vi var ett gäng som satt nere hos mig i kväll och snackade om att ev. arrangera en ruinbyggartävling för att inspirera och för att få lite byggnader att slåss i både för city fights och för vanliga slag.

Vi kom fram till att det lät trevligt och att med ev. sverokpengar så kunde man använda de att dela upp på alla som var med. På så sätt var det inga problem för de som kände att de kanske inte hade 400:- att lägga ut... Sssmmrt!

Vi kom till och med fram till en uniform basstorlek så att det gick att modulbygga för ruinerna att passa tillsammans eller som enskilda bitar. Detta hade GW också tänkt på och jag hittade en grymt inspirerande och intressant variant av vad vi pratade om. De byggde hela brädet i moduler och kunde på så sätt blanda allt hur de ville. Läs den mycket inspirerande artikeln [HÄR].

Vad säger ni? Ska vi helt enkelt bestämma oss för en tävling där vi alla bygger en varsin ruin och sedan röstar vi helt enkelt på vilken vi tycker är justast? Jag har givit ett förslag på regler nedan. Dessa kan ändras men gör en kommentar till inlägget om ni känner att ni vill vara med samt med ev. ändringar i reglerna.

REGLER:
  • Basen är 20x20 eller 20x40 cm.
  • Det är ett imperietema på ruinen men man kan lägga till detaljer som går i ens egen armés tema.
  • Alla ska börja samtidigt och från dagen man börjar så har alla 14 dagar på sig att bli klara.

1 kommentar: